Кучер, Кернес і Ярославський проводять зустріч у Харкові

Кучер, Кернес і Ярославський проводять зустріч у Харкові

Фото
Укрінформ
У Харкові проходить засідання так званого антикризового штабу регіону, в який увійшли голова ОДА Олексій Кучер, міський голова Харкова Геннадій Кернес і власник групи DCH Олександр Ярославський.

Зустріч анонсував Кучер на пресконференції о 13 годині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"О 14 годині будемо зстрічатися з Ярославським і Кернесом якраз щодо закупівлі додаткового обладнання, як я розумію, саме за кошти Ярославського", - сказав Кучер.

Голова ОДА зазначив, що "штаб" створений після зустрічі Президента Володимира Зеленського з представниками великого бізнесу, що пройшла напередодні.

Читайте також: Зеленський закликав великий бізнес допомогти державі у боротьбі з коронавірусом

"У нас є одне завдання: ми повинні якомога більше закупити, зокрема, і цих апаратів (штучної вентиляції легень - ред.) для того, щоб бути максимально готовими до поширення вірусу. Ми можемо називати це антикризовим штабом, ще якимось, його може хто завгодно очолювати, але мета наша ясна: нам необхідно отримати від бізнесу, який хоче допомогти, грошові кошти, щоб бути забезпеченими цими необхідними засобами", - сказав керівник ОДА.

Читайте також: За кожен випадок коронавірусу в Харкові відповідатиме Кернес - Президент

За інфорацією МГ "Об’єктив", зустріч проходить у готелі Kharkiv Palace, що належить бізнесмену. О 13:50 туди прибув Кернес, а потім і голова ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, на офіційній сторінці Ярославського в Facebook було повідомлено про створення штабу, який очолив саме бізнесмен.

Фото з сайту objectiv.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-