Голова Житомирської ОДА просить ввести в області надзвичайний стан

Голова Житомирської ОДА просить ввести в області надзвичайний стан

Укрінформ
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко звернувся до влади щодо запровадження в області надзвичайного стану через летальний випадок коронавірусу.

Про це він повідомив у Facebook.

«У зв'язку із надзвичайно загрозливою епідемічною ситуацією в області, Житомирська обласна державна адміністрація звертається до секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова з проханням подати пропозицію Президенту України щодо введення на території Житомирської області надзвичайного стану до спаду епідемії», - йдеться у повідомленні.

Крім того, ОДА звернеться до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням подати пропозицію Президенту України щодо сприяння у цьому питанні.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив про запровадження надзвичайної ситуації на Житомирщині та Буковині.

Читайте також: У Чернівцях закривають непродуктові магазини й обмежують рух транспорту

За останніми даними Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джонса Гопкінса, у світі зафіксовано вже 175 250 випадків коронавірусу, кількість померлих становить 6706 осіб, одужали 77 658 людей.

Читайте також: У двох областях треба ввести надзвичайну ситуацію - Зеленський

В Україні лабораторно підтверджено 5 випадків Covid-19. Із них чотири — у Чернівецькій та один у Житомирській області.

Із 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин у навчальних закладах та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-