У Сумах скасували заходи до Дня добровольця

У Сумах скасували заходи до Дня добровольця

Укрінформ
У Сумах скасували заходи до Дня добровольця, який відзначається 14 березня, але учасники АТО зберуться на Алеї Героїв Центрального кладовища.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у пресслужбі міської ради.

"Так, є рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про заборону проведення масових заходів, і ми мусимо його виконувати. Ми знаємо про намір учасників АТО прийти на Алею Героїв, але офіційно свято не відзначатиметься", - зазначили у пресслужбі.

Читайте також: Історичний музей Харкова закрили для відвідувачів через коронавірус

Тим не менше, за словами голови Сумської ГО «Спілка ветеранів АТО» Володимира Лаврика, «розпорядження про офіційне скасування заходів не торкнеться тих добровольців, які цього дня вирішать зустрітися і згадати полеглих земляків».

Добровольці-учасники АТО та рідні полеглих - зберуться 14 березня на Центральному кладовищі, аби покласти квіти до могил загиблих Героїв.

Читайте також: На Сумщині через карантин перенесли «Чехов-фест»

Як повідомляв Укрінформ, з 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин у навчальних закладах та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Кабмін також запропонував введення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-