Міжнародні партнери допомогли відновити майже 540 будинків на Донеччині

Міжнародні партнери допомогли відновити майже 540 будинків на Донеччині

Укрінформ
Норвезька Рада у справах біженців (NRC) в Україні продовжить допомагати постраждалим внаслідок військового конфлікту жителям Донеччини.

Про це 4 березня заявила директор представництва NRC в Україні Ана Поврженич у Краматорську, повідомили на сайті Донецької облдержадміністрації.

«Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза з делегацією Представництва Норвезької Ради у справах біженців (NRC) в Україні... Як наголосила Директор представництва Ана Поврженич, Норвезька рада у справах біженців (NRC) продовжить надавати допомогу постраждалому внаслідок конфлікту населенню України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині заплановано утворити 46 ОТГ

За словами Поврженич, впродовж листопада та грудня 2019 року NRC надавала юридичну допомогу та консультації внутрішньо переміщеним особам та людям, які постраждали внаслідок конфлікту у східних областях країни; а також грошову допомогу та будівельні матеріали для відновлення пошкодженого житла; грошову допомогу для придбання продовольчих товарів уразливим родинам на холодний сезон. Крім того, NRC взяла на себе партнерські зобов’язання щодо надання бізнес-грантів та продовжили проєкти з розвитку сільських організацій, громадської інфраструктури та підтримки дистанційного навчання в Донецькій та Луганській областях.

«Ми високо цінуємо ту допомогу цивільному населенню, яку надають міжнародні партнери спочатку російської збройної агресії. Завдяки підтримці, у нас було відновлено майже 540 будинків на лінії розмежування», - підкреслив перший заступник голови ОДА Мороз.

На зустрічі обговорили плани щодо діяльності NRC, зміни та особливості роботи у 2020 році на території Донецької області.

 Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-