Новий генконсул Греції розпочав роботу в Маріуполі

Новий генконсул Греції розпочав роботу в Маріуполі

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України вручило екзекватуру генеральному консулу Грецької Республіки в Маріуполі Грігоріосу Тассіопулосу, що дозволяє йому розпочати виконання функцій.

Про це повідомив Департамент консульської служби МЗС у Facebook.

"14 січня в МЗС України відбулась протокольна зустріч заступника директора Департаменту – начальника Управління консульської діяльності Департаменту консульської служби Валерія Лобача з генеральним консулом Грецької Республіки в Маріуполі Грігоріосом Тассіопулосом, у ході якої генеральному консулу було вручено екзекватуру", - йдеться у повідомленні.

Представники Міністерства закордонних справ України побажали Тассіопулосу успіхів у його діяльності та нових здобутків у контексті розвитку відносин між Україною та Грецькою Республікою на регіональному рівні.

Читайте також: На Дніпропетровщині відкрили перше Почесне консульство Румунії

Як зазначається на сайті МЗС, раніше генеральне консульство Грецької Республіки в Маріуполі очолював почесний консул Костантінос Цаконас.

Консульська екзекватура - дозвіл держави перебування на виконання консульських функцій даною особою в даному консульському окрузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-