Дорожники попереджають водіїв про туман та ожеледицю

Дорожники попереджають водіїв про туман та ожеледицю

Укрінформ
У середу, 15 січня, через туман у більшості південних, центральних та північних областях покриття на дорогах державного значення мокре, у Дніпропетровській, Одеській, Херсонській областях - місцями ожеледиця.

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору.

“Станом на 06:00 год. 15.01.2020 р. на всій території країни без опадів, місцями туман у більшості південних, центральних та північних областях. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе, в областях де туман, мокре, в Дніпропетровській, Одеській, Херсонській областях місцями ожеледиця”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на перевальних ділянках доріг без опадів. Покриття в основному мокре, на Вишківському перевалі місцями засніжене.

Читайте також: Укравтодор бореться з ожеледицею і забезпечує проїзд

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів в русі не зафіксовано. 

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями залучено 260 одиниць техніки та 339 робітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-