На Харківщині поліцейські врятували дитину від спроби самогубства

На Харківщині поліцейські врятували дитину від спроби самогубства

Укрінформ
У Вовчанську Харківської області працівники поліції врятували 11-річного хлопчика, який виказував намір стрибнути з даху 9-поверхівки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

“8 січня до Вовчанського відділу поліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого мешканця про те, що на даху дев'ятиповерхівки стоїть малолітній хлопчик. За адресою негайно виїхали працівники поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та швидка медична допомога”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хлопчик виказував наміри стрибнути вниз. Завдяки терміновими діям працівників поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій дитину врятували та передали до районної служби у справах дітей.

Читайте також: На Київщині намагався застрелитися 21-річний поліцейський

В повідомленні зазначено, що своїм вчинком 11-річний хлопчик хотів привернути увагу рідної матері, яка у 2017 році була позбавлена батьківських прав.

Відносно батьків складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-