В Україні на посилений

В Україні на посилений "різдвяний" режим перевели сім тисяч рятувальників

Укрінформ
У період святкування Різдва Христового, з 4 до 8 січня 2020 року, сім тисяч надзвичайників переведені на посилений режим несення служби. У разі необхідності їхню кількість збільшать до 13 тисяч.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

"У період святкування Різдва Христового рятувальники у посиленому режимі забезпечують захист населення і територій держави від надзвичайних ситуацій та пожеж. Зокрема, з 4 до 8 січня 2020 року органи управління та формування Служби будуть переведені на посилений режим несення служби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у цей час забезпечується посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки та організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на задіяних об'єктах та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

Читайте також: Рятувальники попереджають про початок сніголавинного сезону

Для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та події в системі ДСНС на цілодобовому чергуванні перебувають близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки. У разі ускладнення ситуації передбачено збільшення чисельності сил і засобів ДСНС понад 13 тис. чоловік і 3 тис. 700 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-