Голова селищної ради на Закарпатті привласнив мільйон під час ремонту доріг

Голова селищної ради на Закарпатті привласнив мільйон під час ремонту доріг

Документ
Укрінформ
Служба безпеки України викрила механізм привласнення головою селищної ради бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг у Закарпатській області.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що керівник органу місцевого самоврядування, у змові з директором приватного підприємства, організували схему розкрадання бюджетних коштів, виділених для ремонту місцевих доріг.

Посадовець свідомо затвердив недостовірні відомості в актах виконаних робіт та забезпечив їх оплату. Сума наданих послуг була завищена майже на мільйон гривень, які були привласнені учасниками оборудки", - йдеться у повідомленні.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до нього.

Читайте також: СБУ викрила схему постачання “сірого” обладнання для Укрзалізниці

Викриття та блокування незаконної схеми проводилось спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-