Суд укотре поновив на посаді законно обраного міського голову Сєверодонецька

Суд укотре поновив на посаді законно обраного міського голову Сєверодонецька

Документ
Укрінформ
Луганський окружний адміністративний суд поновив на посаді мера Сєверодонецька Валентина Казакова, визнавши незаконним рішення міської ради від 9 вересня цього року про дострокове припинення його повноважень.

Такий допис на своїй сторінці у Facebook зробив адвокат Казакова і перший заступник міського голови в його адміністрації Ігор Слєсарєв.

"Суд в 6-й (!!!) раз поновив на посаді Сєверодонецького міського голови Валентина Казакова", - йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, депутатська більшість на чолі з лідером "Опозиційного блоку" Ігорем Бутковим починаючи з лютого 2016 року шість разів припиняла повноваження Валентина Казакова, і п’ять разів його поновлювали на посаді на виконання рішення чергового суду, причому два останні рази наступним, після поновлення, пунктом порядку денного ставало звільнення мера і тих його заступників, кого суд поновлював разом із ним.

Читайте також: Прокуратура довела - мер Сєвєродонецька порушив антикорупційний закон

При цьому на події в міській раді не звертали жодної уваги ні обласна адміністрація, ані правоохоронні органи.

Через це Слєсарєв звернувся до нещодавно призначеного прокурора області вжити необхідних заходів для повернення законності в місто Сєверодонецьк.

До слова, у Верховній Раді знаходиться проєкт постанови про дострокове припинення повноважень міської ради та мера і про призначення позачергових виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-