На Чернігівщині зіткнулися автобус і вантажівка, троє загиблих, 16 постраждалих

На Чернігівщині зіткнулися автобус і вантажівка, троє загиблих, 16 постраждалих

Фото
Укрінформ
На Чернігівщині зіткнулися вантажівка і пасажирський автобус, загинули троє людей, 16 - госпіталізовані.

Про це повідомляє ДСНС України.

“16 грудня о 22:40 поблизу с. Мости Бахмацького району сталося зіткнення вантажного автомобіля та пасажирського автобуса сполученням Херсон - Москва, внаслідок чого загинули троє людей та 15 осіб госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості”, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією поліції, аварія сталася під час обгону автобусом вантажного автомобіля. Виїхавши на зустрічну смугу, Neoplan зіткнувся з іншою фурою - вантажівкою IVECO, за кермом якої був громадянин Сербії. Водій автобуса та двоє пасажирів (чоловіки) загинули на місці. З фури під час зіткнення вилетіли великі рулони пресованого паперу, які пошкодили легковий автомобіль TOYOTA Camry, що їхав поруч.

Читайте також: У Києві вантажівка зіткнулася з маршруткою, 11 постраждалих

На даний момент 16 пасажирів госпіталізовані до Бахмацької районної лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Доправити їх допомагали медикам поліцейські.

Читайте також: Резонансна ДТП у Миколаєві: водія Lexus перевели з лікарні до СІЗО

У числі пасажирів була жінка з 8-місячною дитиною. Фізично вони не постраждали, тож правоохоронці знайшли їм тимчасовий прихисток у житловому будинку с. Мости.

Попередньо відомо, що більшість пасажирів автобуса, що рухався за маршрутом "Херсон - Москва", - громадяни України. Зараз інформація уточнюється.

Підрозділи ДСНС залучалися для деблокації потерпілих.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-