На Львівщині затримали іноземних

На Львівщині затримали іноземних "гастролерів", які викрали з банку термінал

Фото
Укрінформ
П'ятьох іноземців і громадянина України підозрюють у причетності ще до кількох таких злочинів, скоєних на Львівщині та Прикарпатті.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

"13 грудня близько 5.10 в одному із селищ Дрогобицького району зловмисники, пошкодивши вхідні двері, проникли у приміщення відділення банку та викрали термінал самообслуговування. Співробітники карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини та Стрийського відділу поліції оперативно встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та затримали їх у порядку ст.208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до затримання були залучені бійці спецпідрозділу КОРД.

Зловмисниками виявились п’ятеро іноземців віком від 26 до 42 років, а також 40-річний громадянин України. У них вилучено викрадений банківський термінал та інші речові докази.

"Установлено, що затримані причетні щонайменше ще до трьох подібних злочинів, скоєних на територіях Львівської та Івано-Франківської областей", - розповів заступник очільника поліції Львівщини Тарас Сабанюк.

Читайте також: На столичній Русанівці підірвали відділення Ощадбанку

Слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК. Санкція передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-