На Одещині з другого поверху лікарні випали двоє дітей

На Одещині з другого поверху лікарні випали двоє дітей

Укрінформ
В Одеській області з вікна палати на другому поверсі Великомихайлівської лікарні випали та травмувалися двоє малолітніх дітей.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

"Хлопчик з дівчинкою, 2017 та 2014 року народження, випали з вікна палати на другому поверсі. Внаслідок падіння дівчинка отримала тяжку черепно-мозкову травму, а її менший братик – ушкодження хребта", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, напередодні діти були вилучені представниками служби у справах дітей з неблагополучної родини, умови життя якої неприйнятні для дітей. Для обстеження їх доставили до райлікарні та помістили у палату на другому поверсі. “Саме з її вікна дітки, залишені без нагляду медперсоналу, і впали”, - зазначається в повідомленні.

Наразі братик та сестричка госпіталізовані до обласної дитячої лікарні.

За фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей у Великомихайлівському відділенні поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу України.

Читайте також: У ДТП на Хмельниччині загинула родина, вижив лише молодший син

В рамках досудового розслідування будуть встановлюватися всі обставини події, а також особи, які у ній винні. За подібне правопорушення законом передбачено до трьох років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-