В Одесі іноземці влаштували бійку з різаниною, є загиблі

В Одесі іноземці влаштували бійку з різаниною, є загиблі

Відео
Укрінформ
В Одесі поліція затримала іноземців, які влаштували бійку з різаниною, внаслідок якої двоє людей померли, ще один – у важкому стані в лікарні.

Про це повідомляє Національна поліція.

"Подія сталася вночі на Грецькій площі. Іноземці розпочали конфлікт з трьома одеситами, які після вечірки поверталися додому. Словесна перепалка переросла у бійку, під час якої один з правопорушників дістав з кишені ніж і почав наносити ним удари. Розмахуючи ножем, він навіть не помітив, як завдав поранення не тільки одеситам, а й своєму землякові. В ході сутички було травмовано трьох людей", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок різанини померли 28-річний місцевий житель та 21-річний іноземець. Ще один постраждалий 30-річний одесит наразі перебуває у важкому стані в лікарні.

Читайте також: Під Києвом сталася стрілянина, є поранений

В результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Приморського відділу поліції за гарячими слідами встановили та затримали 24-х, 26-ти та 28-річного правопорушників. Їхні дії кваліфіковано як умисне вбивство (ч.2 ст.115), замах на вбивство (ст.15, ч.1 ст.115) та хуліганство (ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-