На Луганщині відновлюють відключене за борги водопостачання

На Луганщині відновлюють відключене за борги водопостачання

Укрінформ
У Луганській області близько 80 тисяч жителів, які досі залишилися без централізованого водопостачання через заборгованість водоканалу за електроенергію, підключені до водопостачання, здійснюється поступове заповнення системи водою.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

«22 жовтня о 16 год. 50 хв. в м. Лисичанськ насосні станції ЛКСП «Лисичанськводоканалу», які 18 жовтня були відключені у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, підключені до електропостачання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом доби підрозділами ДСНС населенню та на об’єкти інфраструктури підвезено 170,8 куб.м технічної води (з початку робіт 630,3 куб.м технічної води).

Читайте також: Луганщина дає мільйон на відновлення водопостачання у Лисичанську

Як повідомлялося, 18 жовтня у м. Лисичанськ Луганської області у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, відключено від електропостачання 3 насосні станції ЛКСП «Лисичанськводоканал» («ГТВ», «Білогорівська» та «Боровська»), внаслідок чого без централізованого водопостачання залишились центральна, південна частини м. Лисичанськ, м. Привілля та м. Новодружеськ, всього близько 80 тис. мешканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-