У Донецькій області оновили інвестиційний паспорт регіону - ОДА

У Донецькій області оновили інвестиційний паспорт регіону - ОДА

Укрінформ
Оновлено інвестиційний паспорт Донецької області, з якого можно дізнатися про економічний потенціал регіону, логістичну інфраструктуру, тощо.

Про це 11 жовтня повідомив Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації.

«Оновлено Інвестиційний паспорт Донецької області... В Інвестиційному паспорті ви знайдете: інформацію щодо економічного та інвестиційного потенціалу області; дані щодо логістичної інфраструктури; інформацію щодо механізмів підтримки інвестиційної діяльності малого та середнього бізнесу, зовнішньо-економічної діяльності, а також перелік інвестиційних проєктів та пропозицій», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині можуть з’явитися фермерські бізнес-школи

Зазначено, що у паспорті є також корисні посилання на інтернет-сторінки центрів надання адміністративних, митних та податкових послуг, провідних підприємств регіону, фінансових програм підтримки бізнесу та ін.

Крім того, оновлено анкети інвестиційних проєктів реального сектору економіки, інформацію про вільні земельні ділянки типу Greenfield та вільні виробничі площі типу Brownfield, констатували в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-