Смертельна ДТП у Запоріжжі: суд арештував водія маршрутки

Смертельна ДТП у Запоріжжі: суд арештував водія маршрутки

Фото
Укрінформ
Орджонікідзевський районий суд Запоріжжя обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою водію маршрутки, який зіткнувся з вантажівкою, унаслідок чого одна людина загинула, ще 11 — отримали травми.

Відповідна інформація оприлюднена у Facebook на сторінці суду.

«11 жовтня 2019 р. слідчий суддя Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя розглянув клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Запорізькій області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого)», - йдеться у повідомленні пресслужби.

Прокурор наполягав на задоволенні клопотання та просив обрати підозрюваному найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. У той же час підозрюваний та його адвокат просили застосувати менш суворий запобіжний захід.

За наслідками судового розгляду клопотання слідчого задоволено в повному обсязі. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 7 грудня 2019 року включно без можливості внесення застави.

Читайте також: На Чернігівщині рейсовий автобус потрапив у ДТП: 10 постраждалих

Як раніше повідомлялось, 9 жовтня близько 14:20 у Запоріжжі по вулиці Істоміна водій маршрутного таксі №49 зіткнувся з вантажівкою. Одна людина від отриманих травм загинула, ще 11 — отримали ушкодження. До лікарні доправили 8 пасажирів маршрутки. Водій втік з лікарні та був оголошений у розшук, але вже за кілька годин його знайшли правоохоронці.

Фото: Facebook Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-