У Бердянську побили та викрали людину

У Бердянську побили та викрали людину

Укрінформ
У Бердянську двоє чоловіків побили студента, після чого силоміць посадили його в авто та зникли.

У місті було введено операцію "Перехват", повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

"4 жовтня близько 15:10 біля навчального закладу по вулиці Європейській в місті Бердянськ двоє чоловіків побили студента 2001 року народження, після чого силоміць посадили його в автівку та зникли з місця злочину", - повідомили в поліції.

Правоохоронців викликали свідки події. На пошук автомобіля, на якому зникли зловмисники разом з потерпілим, було негайно орієнтовано особовий склад відділу поліції. Ведено в дію операцію «Перехват».

Читайте також: Командир КОРДу повідомив деталі спецоперації під Києвом

У результаті оперативної та злагодженої роботи вдалося встановити напрямок пересування транспортного засобу. Поліцейські зупинили автівку на блокпосту на виїзді із міста Бердянськ.

Правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявились місцевий мешканець 1975 року народження та житель Донеччини 1984 року народження. Фігуранти затримані.

Мотиви дій зловмисників встановлюються.

Читайте також: У Херсоні відкрили стрілянину з авто — двоє постраждалих у лікарні

За фактом викрадення чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-