На Чернігівщині пройшло моторалі

На Чернігівщині пройшло моторалі "Князі в грязі"

Відео
Укрінформ
На Чернігівщині пройшло моторалі "Князі в грязі", в якому взяли участь 56 байкерів.

Про це повідомила обласна філія Суспільного телебачення України - телеканал UA: Чернігів.

"Перегони тривали два дні на кордоні двох областей - Чернігівської та Сумської, поблизу села Пирогівка. Приїхали на змагання 56 байкерів з Київської, Чернігівської, Сумської, Черкаської областей та Білорусі. Крім чоловіків, випробовували свої сили і чотири жінки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що траса проходила залитими дощем луками, узбережжям Десни та лісом. Різні категорії учасників змагань долали різні дистанції: байкери класу "Профі" - 5 кіл в понад 40 км кожне (210 км); байкери-експерти - 4 кола (160 км); аматори - 3 кола (120 км).

Читайте також: Прогулятися Черніговом відтепер можна з аудіогідом

Дощ, який пройшов у ніч із суботи на неділю, ускладнив трасу, зробив її слизькою. Байкери падали та спортивного ентузіазму не втрачали. Мотоциклістка з Білорусі Анастасія Линьова, зокрема, зазначила, що дощ - це краще, ніж спека, яка стомлює, і він сприяє перегонам.

За словами організатора моторалі Євгена Бурико, "Князі в грязі" проходили вже вчетверте і зазнали деяких змін. По-перше, їх перенесли з-під Новгорода-Сіверського, де ремонтується Биринський міст і відсутня можливість дістатися другого берега. По-друге, цього разу змагання тривали два дні - так, за попереднім опитуванням, учасникам зручніше.

Бурико додав, що кількість охочих взяти участь у цьому моторалі щороку зростає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-