ДБР повідомило про підозру у вбивстві немовляти двом прикордонницям

ДБР повідомило про підозру у вбивстві немовляти двом прикордонницям

Укрінформ
Слідчі теруправління ДБР у Львові повідомили про підозру у вбивстві новонародженої дитини двом жінкам, які служать у Львівському прикордонному загоні Західного територіального управління Державної прикордонної служби.
Про це інформує прес-служба відомства.

"29 липня 2019 року військовослужбовиця Державної прикордонної служби України під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові – як наслідок, дитина отримала закриту черепно-мозкову травму; а рідна сестра породіллі, яка також працює в Держприкордонслужбі, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини.

Наразі двом жінкам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Читайте також: На Харківщині ревнивець стріляв у суперника і намагався спалити два будинки

До Личаківського суду Львова подано клопотання щодо застосування відносно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-