Скандал на Херсонщині: побилися двоє депутатів - перевіряють дії поліцейських

Скандал на Херсонщині: побилися двоє депутатів - перевіряють дії поліцейських

Фото, відео
Укрінформ
На Херсонщині поліція з'ясовує обставини конфлікту між депутатом облради і депутатом райради в Олешківському районі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Вчора, 22 вересня, близько 23:30 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував 37-річний житель міста Олешки. Він повідомив, що під час святкування Дня села Праві Саги в місцевому будинку культури його вдарив в обличчя 42-річний чоловік" , - йдеться в повідомленні.

За даним фактом Олешківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". З'ясовуються всі обставини події.

Як повідомив у Facebook радник голови ОДА Богдан Ковальов, о 23:40 надійшов дзвінок від радника голови районної ради Олешківського району про те, що у них в районі НП: депутат облради Євген Рищук побив депутата району Романа Чухалова, а "місцева поліція не достатньо реагує".

На Херсонщині побилися двоє депутатів і написали один на одного заяви / Фото: Bogdan Kovalev, Facebook

Читайте також: Нова парламентська ТСК візьметься за справу Гандзюк і ще 55 активістів

Водночас, у Facebook оприлюднено відео, на якому Чухалов розповідає свою версію події. "Я працював, забезпечував музичний супровід ... Майже під кінець вечора стався інцидент ... зі знайомою мені людиною ... Євген Рищук, людина сьогодні була на святі, він тримав слово, вітав усіх тут, залишився відпочивати. Але після того, як свято закінчилося, він підійшов до мене і викликав на розмову. І почав кулаками просто без попередження бити ... Один удар у перенісся і в голову, я впав назад, прямо під сценою було ... ", - повідомив Чухалов.

У свою чергу, Рищук також звернувся в поліцію з приводу конфліктної ситуації. Про це кореспондентові Укрінформу розповів заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіціі в області Віталій Байдаров. "Рищук сьогодні звернувся в Олешківське відділення поліції, написав заяву про заподіяння йому тілесних ушкоджень. Заяву у нього взяли", - повідомив Байдаров.

Читайте також: Кандидати Херсонщини: герої ковбасних баталій, декларації та справа Гандзюк

Дії поліцейських Олешківського відділення після конфлікту депутатів, перевіряє робоча група головного управління поліції області, на час розслідування начальник районного підрозділу поліції відсторонений від виконання службових обов’язків. Про це у Facebook повідомляє ГУ НП в області.

Перевірку здійснює спеціально створена робоча група з числа працівників управління превентивної діяльності та відділу інспекції з особового складу.

Як повідомляло агентство, раніше Рищук, якого пов'язують зі справою про вбивство Катерини Гандзюк, займав посаду заступника голови Херсонської ОДА, але в квітні 2019 року він пішов у відставку слідом за головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-