Ужгород на День міста

Ужгород на День міста "розбудили" танцювально-барабанним флешмобом

Фото, відео
Укрінформ
У рамках святкування Дня міста Ужгорода студенти коледжу культури і мистецтв влаштували флешмоб “Прокидайся, місто”. Молодь під звуки барабанів пройшла пішохідним мостом, аби бадьорим ритмом задати ужгородцям позитивний заряд на весь день.
Про це повідомляють в Ужгородській міськраді.

“Музичним флешмобом "Прокидайся, місто" розбудили Ужгород сьогодні студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв. Танцівниці та мажоретки подарували містянам бадьорий танець, закликаючи перехожих долучатися до святкування 1126-ї річниці обласного центру Закарпаття. Акцію, яка відбулася на площі Театральній, приурочили до Дня міста. Також молодь під звуки барабанів пройшла пішохідним мостом, аби ритмом подарувати ужгородцям позитивний заряд на весь день”, - йдеться в повідомленні.

Музичний флешмоб "Прокидайся, місто" / Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

Читайте також: На фесті в Мукачеві крафтові пивовари представлять 40 сортів хмільного напою

Також напередодні увечері в місті влаштували благодійний забіг до Дня Ужгорода. До акції долучилися три сотні ужгородців, стартував разом із містянами міський голова Богдан Андріїв. Переможці та призери отримали пам’ятні статуетки та медалі, цінні подарунки від партнерів свята. Відзначили також наймолодшого учасника забігу Максима Шталовські (4,5 років) та найстаршого - 75-річного Миколу Лошака

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-