На Донеччині для жертв домашнього насильства проводять семінар-тренінг

На Донеччині для жертв домашнього насильства проводять семінар-тренінг

Укрінформ
У Святогірську на Донеччині за сприяння Програми ООН стартував семінар-тренінг «Посилення спроможності системи надання комплексної підтримки постраждалим від домашнього й гендерно зумовленого насильства на місцевому рівні: роль уповноважених осіб».

Про це 12 вересня повідомили в Управлінні сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

«11 вересня у місті Святогірськ розпочався триденний семінар-тренінг «Посилення спроможності системи надання комплексної підтримки постраждалим від домашнього й гендерно зумовленого насильства на місцевому рівні: роль уповноважених осіб». Організаторами заходу виступили: Міністерство соціальної політики, Програма ООН з відновлення та розбудови миру, Управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що участь у семінарі беруть представники Донецької та Луганської областей.

Читайте також: У Франції через гендерне насильство цьогоріч загинули вже близько сотні жінок

Програма заходу включає: огляд законодавства України у сфері запобігання та протидії домашньому й гендерно зумовленому насильству; питання чинного стану державної політики у сфері запобігання домашньому й гендерно зумовленому насильству; можливості просування системи надання послуг на місцевому рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-