У Вознесенську пройде перший фестиваль громад Миколаївщини

У Вознесенську пройде перший фестиваль громад Миколаївщини

Укрінформ
У Вознесенську на Миколаївщині вперше пройде фестиваль об’єднаних громад, у якому візьмуть участь 11 ОТГ.

Про це повідомила Вознесенська територіальна громада.

«15 вересня в парку Січової Слави міста Вознесенська відбудеться перший фестиваль громад Миколаївщини #Нам DOBRE разом. Цей захід покликаний об’єднати громади, які беруть активну участь у Програмі DOBRE з метою поширення кращих практик залучення громадськості, активізації мешканців і налагодження конструктивної взаємодії мешканців та органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, культурного обміну та налагодження співпраці», - йдеться у повідомленні.

Гостями фестивалю громад будуть представники 11-ти ОТГ Миколаївської області, які беруть участь у Програмі DOBRE.

Це буде об’єднавчий фестиваль, де можна буде не тільки весело провести час, а й отримати щось корисне та пізнавальне для себе, обмінятися досвідом з представниками інших громад.

Читайте також: На Чернігівщині утворили 50-ту об’єднану тергромаду

Захід відбудеться у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

У програмі фестивалю - змагання людей з інвалідністю (боче, кронхол, еластик, шашки, настільний теніс), майстер-класи з виготовлення паперових букетів, солодких букетів, авіамоделей тощо.

Крім того, усі охочі зможуть скуштувати козацький куліш та стати учасником унікальної події, яка поєднує в собі знайомство з продукцією виробників, спілкування у неформальній атмосфері з підприємцями, обмін досвідом та інноваційними підходами в технологіях, а також відвідати ярмарок народних умільців, концерт, взяти участь у флешмобах тощо.

 Фото: voz.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-