На Черкащині дівчинку вдарило струмом, коли вона робила селфі на вагоні

На Черкащині дівчинку вдарило струмом, коли вона робила селфі на вагоні

Укрінформ
У селі Ленському Смілянського району на Черкащині 13-річна дівчинка робила селфі на залізничному вагоні і отримала удар струмом високої напруги. Наразі її стан важкий, але стабільний.

Про подію повідомила у Facebook речниця «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Ірина Назарок.

"Тринадцятирічна дівчинка, роблячи селфі на вагоні, отримала ураження струмом від високовольтних мереж… Дівчинка перебувала у свідомості, але стан був дуже тяжким: вона отримала термічний опік (ураження струмом, електричний опік ІІ-ІІІ ступеня, площа опіку 100%) та опіковий шок», - йдеться у повідомленні.

Дівчинку рятували три бригади екстреної медичної допомоги. Після надання допомоги на місці дитину повезли до Черкас, і на пів дорозі до обласного центру передали реанімаційній бригаді Черкаської станції швидкої медичної допомоги.

Сьогодні за життя дівчинки борються медичні працівники КПН «Перша Черкаська міська лікарня».

Читайте також: Небезпечне селфі: на Миколаївщині непритомного підлітка зняли з електроопори

«Пацієнтка має опіки понад 90 відсотків площі тіла, 25 відсотків із них – глибокі. Її стан вкрай важкий, але при цьому стабільний», - повідомив кореспондентові Укрінформу заступник директора закладу з медичної роботи Дмитро Задериголов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-