Смертельні перегони: у Кременчуці загинув водій

Смертельні перегони: у Кременчуці загинув водій "Калини", тікаючи від патрульних

Фото
Укрінформ
8 вересня близько опівночі на вул. Флотської у Кременчуці на Полтавщині сталося смертельне ДТП - водій автомобіля ВАЗ "Калина", тікаючи від екіпажу патрульних поліцейських, не впоравшись із керуванням, в'їхав у відбійник і загинув на місці.
Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-офіцер Кременчуцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області Анна Васенко.

"Попередньо відомо, що о 23:15 патрульний екіпаж помітив, як водій «Калини», рухаючись по вулиці Приходька, грубо порушив правила дорожнього руху (здійснив аварійну зупинку). Але при наближенні до нього поліцейського автомобіля став тікати. Патрульні переслідували порушника близько десяти кілометрів, вимагаючи за допомогою звукових сигналів зупинитися, однак той продовжував рух на великій швидкості. І вже на об'їзній дорозі врізався в метало-бетонний відбійник", - розповіла Васенко.

Читайте також: ДТП автобуса з дітьми на Львівщині: поліція відкрила справу

Смерть 44-річного мешканця Кременчука, який був за кермом розбитої машини, настала миттєво - реанімаційні заходи, які намагалися чинити патрульні, не дали результату.

Обставини трагічної події встановлюють слідчі з обласного управління поліції.

Фото: Кременчуцький відділ поліції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-