У Чернігові стартували курси перепідготовки військовослужбовців

У Чернігові стартували курси перепідготовки військовослужбовців

Укрінформ
У Чернігові, за підтримки офісу НАТО в Україні, стартували тримісячні курси перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців.

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

"Протягом наступних трьох місяців в обласному центрі 23 військовослужбовці з числа тих, хто перебуває у відставці та звільнені у запас, матимуть можливість пройти курси за напрямом підготовки "Менеджмент перевезень і логістика". Даний проєкт реалізовується громадською організацією "Ліга офіцерів" за підтримки офісу НАТО в Україні та департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У рамках Програми НАТО-Україна відбувся випуск фахівців з менеджменту перевезень і логістики

Зазначається, що курсам передував моніторинг ринку праці Чернігівської області. Його результати показали, що серед найбільш популярних є зараз фахівці логістичної справи.

На курсах колишні військові отримають можливість навчитися створювати власний бізнес, опанувати англійську термінологію морської справи, здобути навички роботи за напрямом діяльності на комп’ютері. Теоретичні знання вони зможуть закріпити під час практичних занять, запланованих на два останні тижні курсів.

Організатори навчання вважають, що успішне освоєння програми сприятиме соціальній адаптації звільнених у запас військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-