У Чернігівському музичному коледжі вшанували загиблих на війні студентів

У Чернігівському музичному коледжі вшанували загиблих на війні студентів

Фото
Укрінформ
У Чернігівському музичному коледжі ім. Л.Ревуцького День знань пройшов біля меморіальної дошки пам’яті двох загиблих на сході України студентів із написом "Я музику любив, але ще більше Україну".

Про це повідомляє пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

"У Чернігівському музичному коледжі ім. Л.Ревуцького навчальний рік 2019-2020 студенти і викладачі зустріли не в аудиторіях, а на центральному вході навчального закладу - біля меморіальної дошки з іменами випускників Ігоря Нешка та Володимира Близнюка, які загинули під час проведення АТО/ООС на сході країни", - йдеться у повідомленні.

У Чернігівському музичному коледжі в День знань вшанували загиблих на війні студентів / Фото: Andrew Yasny

Звертаючись до присутніх, директор коледжу Володимир Суховерський нагадав, що клятву розпочинати кожен новий навчальний рік із вшанування пам’яті полеглих за Україну випускників викладачі й студенти навчального закладу дали ще під час відкриття барельєфа. І от вони це роблять. Керівник подякував батькам героїв і сказав, що вони тепер навічно прописані в колективі.

Читайте також: Перші позіхання і друге вересня: фоторепортаж зі шкільних лінійок

Після урочистих промов на сходах будівлі музичного коледжу відбувся концерт із творів, присвячених Батьківщині. Урочисту програму представила капела бандуристів ім. О. Вересая обласного філармонічного центру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-