У Рівному розпочали тренування учасники міжнародної мотогонки

У Рівному розпочали тренування учасники міжнародної мотогонки

Укрінформ
Розпочалося офіційне тренування учасників особистого Чемпіонату Європи серед юніорів U21 зі спідвею, який стартує завтра у Рівному.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«У суботу, 31 серпня, в обласному центрі розпочнеться фінал особистого Чемпіонату Європи серед юніорів U21. У змаганнях стартуватимуть 18 спідвеїстів з 10 країн Європи. Серед них – переможці та призери багатьох міжнародних змагань. Згідно регламенту сьогодні о 16.00- офіційне тренування учасників гонки на Мототреці», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що завтра на трав'яний плац місцевого стадіону приземлиться тріо парашутистів, після чого розпочнеться офіційна церемонія відкриття фінальних змагань.

Під час дійства лунатиме «Гімн рівненського спідвею» за авторством рівненського журналіста Максима Коломиса, який переміг у конкурсі на краще виконання спідвейного гімну.

Після урочистостей відбудуться 20 заїздів. За їх результатами і визначаться володарі ексклюзивних кубків чемпіонату Європи U21.

Україну на змаганнях представлятиме дворазовий фіналіст чемпіонату Європи серед юніорів U19 та дворазовий переможець Кубку МАСЕС рівнянин Марко Левішин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-