У Нафтогазі заявили про критичну ситуацію в Кривому Розі перед опалювальним сезоном

У Нафтогазі заявили про критичну ситуацію в Кривому Розі перед опалювальним сезоном

Укрінформ
НАК «Нафтогаз України» звертає увагу на критичну ситуацію, що склалася із заборгованістю за природний газ одного з найбільших виробників тепла міста Кривий Ріг – АТ «Криворізька теплоцентраль».

Про це повідомляється на сайті Нафтогазу.

"АТ «Криворізька теплоцентраль» перед початком опалювального сезону заборгувало НАК «Нафтогаз України» 1,760 млрд грн. Згідно із законодавством, для поновлення газопостачання перед початком опалювального сезону тепловиробник має сплатити Нафтогазу не менше ніж 1,170 млрд грн", - зазначили в "Нафтогазі".

Для уникнення кризи з початком опалювального сезону в Кривому Розі у "Нафтогазі" пропонують вжити негайних заходів для погашення заборгованості.

""Нафтогаз" у черговий раз пропонує криворізькій владі та Фонду державного майна, що здійснює управління АТ «Криворізька теплоцентраль», вжити негайних заходів для погашення заборгованості і забезпечення своєчасного початку опалювального сезону у Кривому Розі", - наголосили в компанії.

Читайте також: В українських сховищах накопичили 18 мільярдів кубів газу

Раніше повідомлялося, що підприємства комунальної теплоенергетики міста - ДП «Криворізька теплоцентраль» та КПТМ «Криворіжтепломережа» - значно активізували свої спільні зусилля у боротьбі з неплатниками за спожиті енергоносії.

Станом на початок літа загальний борг населення лише перед ДП «Криворізька теплоцентраль» перевищував 63 млн грн. Було укладено 558 договорів на реструктуризацію накопиченої заборгованості на загальну суму 2,8 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-