У Херсоні на базарі поліція знайшла у чоловіка гранату

У Херсоні на базарі поліція знайшла у чоловіка гранату

Укрінформ
У Херсоні поліція отримала повідомлення про те, що на ринку ходить чоловік, у якого в пакунку - граната. Правоохоронці вилучили у нього гранату Ф-1.

Про це у Facebook повідомляє поліція Херсонської області.

«Близько 9-ї ранку в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель Суворовського району. Він розповів, що на території ринку «Північний» побачив чоловіка, в руках якого знаходиться пакунок з гранатою. Для перевірки інформації на місце виклику терміново був направлений екіпаж патрульної поліції», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові біля готелю знайшли гранатомет

Зазначається, що у під час проведення поверхневого огляду у нього був виявлений предмет, схожий на сучасну гранату Ф-1 та запал до неї.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, правопорушником виявився 34-річний непрацюючий мешканець м.Херсона. Порушник пояснив, що знайшов боєприпас рік тому в очереті.

Читайте також: В центрі Києва стріляли з гранатомета

Слідчо-оперативна група вилучила виявлені предмети. Вони будуть направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Наразі поліція з’ясовує, з якою метою зловмисник зберігав бойовий припас, та його дійсне походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-