У центрі Херсона прикордонники представили фотовиставку

У центрі Херсона прикордонники представили фотовиставку

Фото
Укрінформ
У центрі Херсона з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності на площі Свободи представили авторську фотовиставку про будні прикордонників Азово-Чорноморського регіонального управління.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні Азово-Чорноморське регіональне управління Державної прикордонної служби України, напередодні Дня Незалежності, представило виставку фотографій. Це світлини військовослужбовців Херсонського прикордонного загону, які після анексії Криму передислокувалися у місто Херсон і зараз здійснюють охорону та оборону саме Херсонщини – як по кордону, так і по адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом", - каже автор фоторобіт, начальник пресслужби Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов.

Він виїздить безпосередньо на державний кордон і на адмінмежу та фотографує будні прикордонників.

Кореспондент Укрінформу попросив розповісти про одну зі світлин з фотовиставки. Автор показує фото, де зображено військовослужбовця разом зі службовою собакою. Як розповів Шевцов, цей прикордонник проходив службу у Луганському прикордонному загоні. Коли прикордонний загін захопив ворог, він разом зі своїм другом, також кінологом, повернувся наступного дня з бойовою гранатою в руках — аби забрати своїх собак. Граната була на взводі, бойовики собак віддали, каже Шевцов.

Фото: Олександр Корняков

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-