У Миколаєві затримали військового, який грабував жінок

У Миколаєві затримали військового, який грабував жінок

Фото, відео
Укрінформ
У Миколаєві оперативники карного розшуку затримали військовослужбовця, причетного до серії розбійних нападів на жінок.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«У Миколаєві затримали військовослужбовця, причетного до серії розбійних нападів на жінок. Зловмисник ховав обличчя під балаклавою та грабував постраждалих на ходу - перебуваючи за кермом мопеду. У перервах між службою він вирушав на промисел: під’їжджав до жертви та, погрожуючи пістолетом, відбирав майно, потім повертався у частину», - йдеться у повідомленні.

22 липня спецоперацію по затриманню військового проводили оперативні співробітники Управління карного розшуку обласного главку та Центрального відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

24-річний зловмисник знову скоїв напад на молоду жінку по проспекту Героїв України. Заволодівши її сумкою з особистими речами, він намагався поїхати, проте, його наздогнали оперативники. Чоловік був доставлений до відділку.

У нападника вилучили балаклаву, пістолет, мопед та відібрані у жертви речі.

Відео: поліція Миколаївщини

За вказаним фактом слідчі Центрального відділу поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 187 КК України «Розбій, вчинений особою, яка раніше скоїла такий злочин». Санкція інкримінованої статті передбачає від семи до десяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Читайте також: У Харкові та передмісті підірвали два банкомати

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Незабаром суд обиратиме зловмиснику міру запобіжного заходу. Зараз поліцейські перевіряють фігуранта на причетність до аналогічних злочинів. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-