Киянину, якого звинувачують у погрозах убивством кандидату в депутати, вручили підозру

Киянину, якого звинувачують у погрозах убивством кандидату в депутати, вручили підозру

Укрінформ
Шепетівські поліцейські вручили повідомлення про підозру жителю Києва, якого звинувачують у погрозі вбивством кандидату в народні депутати з Хмельниччини.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"Працівники Шепетівського відділу поліції, за процесуального керівництва прокуратури, оголосили про підозру та вручили клопотання про запобіжний захід і виклик до суду для обрання запобіжного заходу мешканцю м. Києва, якого підозрюють у погрозі вбивством кандидату у депутати Верховної Ради", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 14 липня слідчі Шепетівського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом погрози вбивством (ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України) одному з учасників передвиборчої кампанії по округу № 190. 30-річний кандидат у депутати звернувся до поліції з повідомленням про те, що двоє невідомих погрожували фізичною розправою у випадку, якщо він не відмовиться від участі у передвиборчій кампанії.

Читайте також: Кандидату в депутати погрожують розправою, поліція відкрила справу

Хмельницькі правоохоронці розповіли про деталі розслідування. Щоб встановити особи підозрюваних, маючи мінімум вихідної інформації, за два дні вони переглянули та детально проаналізували десятки годин відео з камер спостереження, встановлених не лише у місці вчинення злочину, а за всім маршрутом пересування ймовірних підозрюваних від Шепетівки до Києва, опитали всіх можливих свідків, кілька разів з’їздили до столиці, аби перевірити отриману інформацію та здобути додаткові докази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-