ДБР прийшла з обшуками до фіскальної служби та на Харківську митницю

ДБР прийшла з обшуками до фіскальної служби та на Харківську митницю

Фото
Укрінформ
Слідчі теруправління ДБР у м. Полтаві розслідують можливі незаконні дії посадових осіб керівництва ДФС України, Головного управління ДФС у Харківській області та Харківської митниці.
Про це йдеться у повідомленні ДБР.

"За попередньою інформацією, чиновники не здійснювали митний контроль за товарами одного з великих міжнародних виробників тютюнової продукції. Крім того, керівництвом ДФС України прийнято рішення про скасування фінансових санкцій стосовно згаданого товаровиробника. Через ці дії державний бюджет можливо недоотримав кошти в сумі близько 630 млн грн", - йдеться у повідомленні.

У відомстві повідомили, що сьогодні було проведено низку санкціонованих слідчих дій: обшуки в Державній фіскальній службі України; обшуки на Харківській митниці ДФС; виїмка документів в Головному управлінні ДФС у Харківській області.

Читайте також: ДБР заперечує проведення слідчих дії в Офісі Президента

Кримінальне провадження розпочато за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2. ст. 367 Кримінального Кодексу України – службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило особливо тяжкі наслідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-