Шахтарі під ДП

Шахтарі під ДП "Львіввугілля" вимагають погасити зарплатні борги

Фото
Укрінформ
У Сокалі шахтарі пікетують ДП "Львіввугілля", протестуючи проти несвоєчасної виплати зарплат і неефективного управління підприємством.
Про це з посиланням на місцевих активістів повідомляє у Facebook голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"Сьогодні шахтарі Львівщини пікетують підприємство - об'єднання ДП "Львіввугілля" у Сокалі. Про це повідомив голова первинної профспілкової організації НПГУ шахта «Межирічанська» Василь Лесняк. З його слів, гірники обурені свавіллям і недбалим управлінням підприємства, коли не вирішуються своєчасно вимоги робітників, не цінується шахтарська праця", - інформує Волинець.

Шахтарі і активісти, які зібралися під стінами управління, вимагають погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасного забезпечення засобами індивідуального захисту, коштів на розвиток, збуту вугілля, а також скорочення апарату управління.

Як зазначили в НПГУ, досі не вирішене питання відносно виплати середнього заробітку гірникам з 6 по 19 червня, коли шахтарі копалень ДП «Львіввугілля» вимушені були припинити роботу через загрозу їхньому життю.

До пікетувальників вийшли т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, директори підприємств.

Читайте також: Заборгованість перед шахтарями "Львіввугілля" та "Волиньвугілля" погасили за квітень

Як повідомляв Укрінформ, в кінці червня шахтарям "Львіввугілля" та "Волиньвугілля" були погашені заборгованості по зарплаті за квітень.

Фото: www.facebook.com/VolynetsMykhailo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-