На Львівщині та Херсонщині залишаються підтопленими десятки дворів

На Львівщині та Херсонщині залишаються підтопленими десятки дворів

Укрінформ
У Херсонській та Львівській областях через сильні дощі станом на 7 годину ранку 21 червня залишаються підтопленими 80 домогосподарств та 15 присадибних ділянок.

Про це повідомляє ДСНС України.

"На Херсонщині станом на 7 годину 21 червня у смт Нова Маячка Олешківського району залишаються підтопленими 80 домогосподарств, з них 1 житловий будинок. Рівень води поступово спадає”, - йдеться у повідомленні.

Для відкачування води залучено 35 чол. та 9 од. тех., з них від ДСНС 25 чол. особового складу та 7 од. техніки. Протягом доби відкачано 4 тис. 480 куб. м води (всього з початку робіт 113 тис. 80 куб. м).

Читайте також: У двох областях досі підтоплені 140 господарств

Водночас, на Львівщині станом на 7 годину 21 червня залишаються підтопленими 15 присадибних ділянок у селі Криниця Миколаївського району. Рівень води поступово спадає.

Як повідомлялось, у Херсонській області 13 червня через сильні зливи було підтоплено 252 домогосподарства, з них 69 житлових будинків. У Львівській області протягом 17 червня внаслідок інтенсивних опадів сталося підтоплення 68 домогосподарств (у тому числі 18 житлових будинків) у трьох населених пунктах Пустомитівського та Миколаївського районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-