Делегація представництва ЄС в Україні відвідала шахту на Донеччині – ОДА

Делегація представництва ЄС в Україні відвідала шахту на Донеччині – ОДА

Фото
Укрінформ
Делегація представництва ЄС та політичних радників посольств країн-членів Європейського Союзу відвідала державну шахту «Капітальна» на Донеччині.

Про це 10 червня повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«9-10 червня триває офіційний візит представництва ЄС та політичних радників посольств країн-членів Європейського Союзу до України в складі 17 делегатів. Сьогодні вони завітали до шахти «Капітальна», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зустріли гостей голова Донецької ОДА Олександр Куць, в. о. генерального директора ДП «Мирноградвугілля» Юрій Корнєєв, директор департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації Артем Литвинов, Мирноградский міський голова Олександр Брикалов.

Для делегатів провели загальний інструктаж з техніки безпеки, розділили на дві групи, одна з яких оглянула поверхню шахти, а інша - спустилася під землю.

Читайте також: У Львові пропонують Радбезу комплексне рішення проблем вугільної галузі

Куць зазначив, що цей візит надзвичайно важливий для області та всієї України.

«Сьогодні представники ЄС та політичні радники країн-членів ЄС матимуть можливість оглянути шахту, яка знаходиться на державному утриманні. До того ж, зможуть подивитися, як виконуються всі процеси по видобутку вугілля, транспортуванню шахтарів, способи зв'язку та заходи першої допомоги на глибині. Сподіваюся, що ви гідно зможете оцінити тяжку підземну роботу», - зауважив очільник регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-