У Львові пропонують Радбезу комплексне рішення проблем вугільної галузі

У Львові пропонують Радбезу комплексне рішення проблем вугільної галузі

Укрінформ
Обласна влада Львівщини скерувала до Ради національної безпеки і оборони України пропозиції щодо комплексного вирішення проблем вугільної галузі.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

“Львівська ОДА скерувала до Радбезу свої пропозиції щодо комплексного вирішення проблем вугільної галузі. Вони стосуються як питань, що потребують негайного реагування, так і довгострокової перспективи”,- зазначено у повідомленні.

Як наголосив перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський, перше – це виплата заробітної плати, друге – стабільні обсяги відвантаження вугілля і фінансування по електроенергії, адже є заборгованість.

І другий блок питань, які ініціювала область, це проведення комплексного аудиту підприємств, починаючи від виробничих планів і закінчуючи фінансовим планом та адміністративною, господарською, логістичною діяльністю.

ЛОДА зі свого боку контролюватиме ці питання в межах своїх повноважень.

Читайте також: Бізнес уже мав підготуватися до заборони експорту палива з РФ — Данилюк

Окрім того, у зверненні йдеться про стан підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до роботи в опальному сезоні 2019-2020, реформування ринку природного газу та введення в дію нової моделі ринку електричної енергії.

Як повідомляв Укрінформ, усі шахти ДП “Львіввугілля” припинили роботу. Страйкарі вимагають повного погашення заборгованості по заробітній платі. Також гірники перекрили трасу Львів - Рава-Руська, що веде до державного кордону з Польщею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-