Асоціація міст України попереджає про загрозу зриву виборів в ОТГ на Херсонщині

Асоціація міст України попереджає про загрозу зриву виборів в ОТГ на Херсонщині

Децентралізація
Укрінформ
Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України звернулося до голови облради через те, що вибори в ОТГ, що призначені на 30 червня, опинилися під загрозою зриву.

Про це Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України повідомило у Фейсбук.

«Нагадаємо, що на 30 червня призначені вибори голів та депутатів сільських рад у Шляхівській та Милівській об’єднаних територіальних громадах (Бериславський район) та депутатів Чаплинської селищної ОТГ, до якої приєдналася Преображенська сільська рада. Однак через не призначення сесії обласної ради виділені на зазначені вибори кошти так і не надійшли за призначенням, що ставить під загрозу проведення місцевих виборів у ОТГ, до яких залишилися лічені дні.

Регіональне відділення Асоціації міст України звернулося до голови обласної ради Владислава Мангера», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Експерт заявляє, що народні депутати нищать Фонд регіонального розвитку

Зокрема, у зверненні зазначається, що «до теперішнього часу Херсонською обласною радою не призначено сесію щодо розгляду питання про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік. До проведення виборів, призначених на 30 червня 2019 року, залишилося 20 днів. Враховуючи наведене та з метою забезпечення фінансування виборчого процесу, просимо вжити заходів щодо вчасного розгляду питання стосовно внесення змін до обласного бюджету на поточний рік».

Як повідомлялось, вибори в Милівській та Шляхівській громадах мали відбутися 23 грудня, проте були відмінені через введення тоді воєнного стану в 10 областях України, зокрема, й на Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-