СБУ посилено перевіряє громадян Росії на в'їзді до Молдови

СБУ посилено перевіряє громадян Росії на в'їзді до Молдови

Укрінформ
Служба безпеки України оперативно відслідковує внутрішньополітичну ситуацію, яка склалася в Республіці Молдова, тому посилила контррозвідувальний режим на в'їзді до Молдови через територію України щодо радикально налаштованих громадян РФ.

“У межах партнерських відносин СБУ постійно обмінюється інформацією із молдовськими колегами для збереження спокою та стабільності в регіоні. З метою недопущення загострення ситуації в Кишиневі, пов'язаної з іноземним втручанням у внутрішні процеси, наразі посилено контррозвідувальний режим на в'їзді до Молдови через територію України щодо радикально налаштованих громадян Російської Федерації”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Політична криза в Молдові: Ягланд хоче роз'яснень Венеційської комісії

Як повідомлялося, у неділю, 9 червня, Конституційний суд тимчасово відсторонив від посади президента Ігоря Додона за його відмову розпустити парламент і призначити дострокові вибори, обравши тимчасово виконуючим обов'язки президента заступника голови Демократичної партії Павла Філіпа. Філіп, своєю чергою, підписав указ про розпуск парламенту і про призначення дострокових виборів на 6 вересня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-