Маршрутка Київ-Луцьк злетіла у кювет, є постраждалі

Маршрутка Київ-Луцьк злетіла у кювет, є постраждалі

Фото
Укрінформ
Пригода за участю маршрутного транспортного засобу сталась уночі 9 червня на під’їзній дорозі до траси Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі. Маршрутка з'їхала у кювет, де перекинулася. 

По медичну допомогу звернулись 7 пасажирів, двох із яких ушпиталили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"Повідомлення про вказану ДТП з потерпілими надійшло до поліції близько чверті години після півночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та слідчі відділу розслідування ДТП ГУНП Житомирщини. Попередньо з’ясовано, що ДТП сталась на під’їзній дорозі від райцентру до траси Київ – Чоп, поблизу села Майстрів, за участю маршрутного мікроавтобуса. Його 49-річний водій слідував з Києва до Луцька, на заокругленій дорозі не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДТП з дитиною в Конотопі: З'явилося відео інциденту

Унаслідок вказаної пригоди медична допомога знадобилась 7 пасажирам буса. Двох із них – 22-річного львів’янина та 50-річну жительку Новоград-Волинського району – було госпіталізовано. Іншим - призначено лікування амбулаторно.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З’ясування усіх обставин триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-