Ряд багатоповерхівок у Херсоні залишились без води

Ряд багатоповерхівок у Херсоні залишились без води

Відео
Укрінформ
У Херсоні без водопостачання залишились багатоповерхівки через пошкодження водогону під час будівництва мостопереходу, що має з’єднати два мікрорайони міста.

Про це повідомив у Facebook директор Херсонводоканалу Михайло Чемерис.

"Херсонський мостоперехід продовжують будувати на інженерних мережах. Сьогодні при монтажі чергової буроналивної опори підрядною організацією пробурено водогін діаметром 400 мм, що з'єднує два мікрорайони - ХБК та Таврійський. Без водопостачання залишилось ряд багатоповерхівок у цих мікрорайонах. Зараз спеціалісти водоканалу виконують оперативні переключення на мережах для мінімізації кількості "зневоднених" будинків та комплектують бригаду для виконання ремонтних робіт", - зазначив Чемерис.

Раніше він повідомляв про пошкодження будівельниками напірного каналізаційного колектору. За його словами, тим же замовником побудовано футбольне поле на каналізаційному колекторі у школі № 47. Ні один із вказаних проектів не погоджувався з водоканалом, звернення директора Херсонводоканалу до чиновників та контролюючих органів залишаються без відповідної реакції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-