До поранення 5-річного хлопчика на Київщині можуть бути причетні поліцейські

До поранення 5-річного хлопчика на Київщині можуть бути причетні поліцейські

Укрінформ
До вогнепальних поранень у 5-річного хлопчика на Київщині можуть бути причетні два працівники Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Встановлено, що до нанесення вогнепальних тяжких тілесних ушкоджень дитині можуть бути причетними два працівники Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, 31 травня до реанімаційного відділення КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» доставлено хлопчика із тілесними ушкодженнями у виді тяжкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки.

Поліцейські встановили, що 31 травня близько 16 години четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч місця свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності підслизнувся та впав на асфальтобетонне покриття та камінь, внаслідок чого отримав травму голови.

Уточнюється, що згідно з проведеним оперативним втручанням медпрацівників було встановлено наявність у хлопчика проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови. "Враховуючи отриману інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, в ході якого за 70-150 м. виявили гільзи від патронів Флобера, стаканчика та банки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до вогнепальних ушкоджень у дитині можуть бути причетні двоє поліцейських.

Слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження проводяться невідкладні слідчі дії, зокрема обшуки за місцем проживання поліцейських, в ході яких вилучено патрони та іншу зброю.

Читайте також: На Київщині випадковим пострілом поранено 5-річного хлопчика

Слідчими ДБР готується затримання двох поліцейських в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчинені замаху на умисне вбивство малолітньої дитини та обрання запобіжного заходу.

Як повідомлялося, поліцейські Київщини проводять розслідування за фактом поранення 5-річного хлопчика, вже встановлено причетних до цього осіб.

У поліції зазначали, що вжитими заходами слідчих та оперативних працівників поліції вдалося встановити обставини події, виявити предмети та інші речові докази, які можуть свідчити про те, що дитина отримала травму голови внаслідок випадкового пострілу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-