У західних областях залишаються підтопленими десятки будинків

У західних областях залишаються підтопленими десятки будинків

Укрінформ
У Львівській та Івано-Франківській областях, де 29-31 травня пройшли дуже великі дощі, станом на сьогоднійній ранок залишаються підтопленими 38 приватних будинків, сотні присадибних ділянок.

Про це повідомляє ДСНС.

"Івано-Франківська область. Станом на 7 годину залишаються підтопленими 36 житлових будинків, 106 дворогосподарств та 343 присадибні ділянки у 23 населених пунктах на території 4 районів (Городенківський, Калуський, Коломийський та Тлумацький)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, опади на Франківщині припинились. Рівень води в річках поступово спадає.

Підрозділами ДСНС продовжують відкачувати воду та надавати допомогу населенню. Так, 31 травня здійснено 14 виїздів для відкачування води, під час яких евакуйовано 2 особи. Особовим складом ДСНС через підтоплені ділянки дороги у с. Слобідка Тисменицького району перевезено 283 особи (з них 23 дитини).

На місці події працює оперативна група Управління ДСНС у Івано-Франківській області.

Читайте також: Протягом двох днів на Прикарпатті злива "затопила" 168 дворів

У Львівській області у м. Ходорів Жидачівського району внаслідок переливу води через дамбу ставка відбулося підтоплення житлових будинків, дворогосподарств та присадибних ділянок. Станом на 7 годину залишаються підтопленими 2 житлові будинки, 10 дворогосподарств та 50 присадибних ділянок.

Рівень води на Львівщині теж поступово спадає.

31 травня особовим складом ДСНС через підтоплені ділянки дороги перевезено 53 особи та підготовлено 300 мішків з піщано-гравійною сумішшю. На місці події працює оперативна група ГУ ДСНС у Львівській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-