У Харкові проходить міжнародний економічний форум з інвестицій та розвитку міста

У Харкові проходить міжнародний економічний форум з інвестицій та розвитку міста

Фото
Укрінформ
Міжнародний економічний форум "Харків: розвиток та інвестиції" проходить у готелі Kharkiv Palace.

У форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу, беруть участь 54 іноземних представництва, у тому числі, Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Американської торгової палати, 20 міжнародних компаній і понад 70 представників місцевого бізнесу.

"Харків вперше проводить форум розвитку та інвестицій у такому форматі. Учасники форуму обговорять інвестиційну привабливість міста, розвиток інноваційноорієнтованого бізнесу. Представники ділових кіл зможуть презентувати свої досягнення великим фінансовим організаціям, провести переговори і вийти на нові європейські ринки", - зазначив на відкритті форуму перший заступник голови Харківської міськради Ігор Терехов.

Міжнародний форум "Харків: розвиток та інвестиції" / Фото: Мадієвський В'ячеслав, Укрінформ

Головний редактор "fDi Magazine" - спеціалізованого видання "Financial Times" Кортні Фінгар нагадала учасникам форуму, що рік тому вона вручила керівництву Харкова сертифікат про перемогу міста в рейтингу "Європейські міста та регіони майбутнього" в номінації "Краще місто з точки зору економічної ефективності 2018-2019 рр".

Сьогодні Фінгар розповість учасникам заходу про інструменти залучення інвесторів і представить унікальний продукт в цій сфері, розроблений її виданням.

Читайте також: Учасники фінансового сектору вважають його стан задовільним 

Також представники міжнародних та українських банків проведуть воркшоп для харківських бізнесменів і розкажуть про програми розвитку малого і середнього бізнесу.

Як повідомляв Укрінформ, 2018 року у Харкові пройшов Х Міжнародний економічний форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!". У форумі взяв участь Президент України Петро Порошенко, близько 600 представників дипкорпусу, органів влади, ділових кіл, міжнародних організацій, інвестиційних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-