Відбувся перший Всеукраїнський чемпіонат Нацполіції з практичної стрільби

Відбувся перший Всеукраїнський чемпіонат Нацполіції з практичної стрільби

Фото
Укрінформ
На Херсонщині відбувся перший Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби із пістолетів.

Про це повідомляє офіційний сайт ГУ НП в Херсонській області.

«Сьогодні на сучасному полігоні поліції Херсонщини відбулося урочисте відкриття першого Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби із пістолетів. Спортивне свято проходить під гаслом «Потужність-Швидкість-Влучність», воно об’єднало 83 найкращих стрільців-поліцейських у складі 27 команд з усіх областей України, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони», - йдеться у повідомленні.

Спортсмени-стрільці виборювали першість у чотирьох видах швидкісних вправ високої складності: «Ель-Президент», «Паніка», «Шквал» та «Тунелі Купера». Стріляли з пістолетів, які є на озброєнні в Національній поліції України.

Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби / Фото: hr.npu.gov.ua

«Змагання відбуваються завдяки прийнятому керівництвом Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції рішенню про відновлення спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи в поліції», - наголосила начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції Оксана Хоменко.

Читайте також: СБУ відпрацьовує звільнення заручників під час антитерористичних навчань

Привітав усіх присутніх з великим спортивним світом і т.в.о. начальника обласного главку поліції Херсонщини Микола Цап. Він підкреслив, що для Херсонської області проведення чемпіонату такого високого рівня – велика честь та відповідальність.

Змагання пройшли на сучасному стрілецькому полігоні, де поліцейські Херсонщини відпрацьовують свої дії на відкритій місцевості із застосуванням всіх видів стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-