На Черкащині вимагають звільнити начальника Головного управління Держгеокадастру

На Черкащині вимагають звільнити начальника Головного управління Держгеокадастру

Укрінформ
На сесії Черкаської обласної ради люди вимагали розслідування діяльності та звільнення із посади начальника Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Ольги Залоги.

Про це повідомляє сайт provce.

"Дехто з тих, хто прийшов 30 травня на засідання, вчора брав участь у перекритті траси Київ-Одеса на знак протесту проти зловживання Залогою своїм службовим становищем", - йдеться в повідомленні.

За словами голови колективного господарства "Родниківка" Костянтина Сидорука, близько 800 пайовиків - учасники АТО та звичайні селяни - не можуть отримати землю, і з них вимагають по 300 доларів із гектара.

“Люди не мають можливості протистояти цій ситуації, окрім акцій непокори. Ми хочемо звернутися до Президента щодо відсторонення і звільнення з посади людини, яка знущається з людей”, - сказав Сидорук.

Читайте також: Світовий банк сподівається, що при Зеленському знімуть мораторій на землю

Депутати підтримали прохання селян і тепер формуватимуть звернення до керівництва держави з вимогами звільнити з посади очільницю ГУ Держгеокадастру в області.

“Прямих повноважень звільнити керівника Геокадастру в депутатів обласної ради немає”, - уточнив голова ОДА Олександр Вельбівець.

Фото: 18000.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-