Епіфаній освятив храм у Рівному

Епіфаній освятив храм у Рівному

Фото
Укрінформ
Нижній храм Соборного комплексу на честь великомучениці Катерини у Рівному освятив сьогодні Предстоятель Української православної церкви Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні освятив нижній храм Соборного комплексу на честь великомучениці Катерини у Рівному. Кожен новий храм — це ще одна цеглинка у розбудові нашої Єдиної помісної Української православної церкви. Громада, що будує храм власними силами вже понад сім років, стала прикладом того, як згуртованість парафіян дозволяє досягнути мети», - зазначив митрополит Епіфаній.

Митрополит Епіфаній освятив храм у Рівному/Фото: Митрополит Епіфаній, Фейсбук

Він також висловив вдячність настоятелю Соборного комплексу на честь великомучениці Катерини протоієрею Данилу Бринчаку за приклад відданого служіння Богу, який надихає і вкотре підтверджує, що у єднанні та спільній молитві можемо разом йти шляхом, який приведе нас до спасіння.

Читайте також: Епіфаній у Рівному молитвою вшанував Небесну Сотню та українських воїнів

Як повідомляло агентство, напередодні митрополит Епіфаній у Рівному молитвою вшанував Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО

Також Митрополит Епіфаній очолив всенічне бдіння у Свято-Воскресенському кафедральному соборі, відслужив заупокійну службу Божу на могилі Митрополита Даниїла (Чокалюка).

Фото: Митрополит Епіфаній, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-