У Сумах на переповненій вулиці спалахнув автобус

У Сумах на переповненій вулиці спалахнув автобус

Фото
Укрінформ
У Сумах рятувальники у четвер ліквідували загоряння автобуса, яке сталося на переповненій транспортом вулиці, існувала загроза вибуху газового обладнання.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"16 травня о 12:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автобуса ПАЗ на вул. Горького обласного центру. Телефонував водій авто, що проїзджав поруч. На гасіння направили чергові відділення 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки загоряння сталося у моторному відсіку, що знаходився у салоні транспортного засобу, вогонь швидко поширився на автобус та існувала загроза вибуху газового обладнання. Працівникам патрульної поліції довелось перекривати рух на переповненій транспортом вулиці для забезпечення безперешкодної роботи рятувальникам.

Читайте також: У Києві знищили дві мінометні міни часів Другої світової

"Окрім безпосереднього приборкання осередку пожежі, вогнеборці здійснювали охолодження 7 газових балонів з метаном. О 12:37 вдалось відвернути небезпеку вибуху і локалізувати загоряння. І вже о 12:57 пожежу повністю приборкали", - інформують рятувальники.

Усього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій - 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

За попередніми даними, у автобусі на час займання знаходився лише водій, який не постраждав. Причина встановлюється.

Фото: dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-